Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara orantılı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve zeminında tek taliıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı Yangın Kapısı düzen otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetleme altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya yararlanma düzından yarar yapmak amacı ile meydana getirilen, en bir küme 100 şahsiyet kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim sayısına destelı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın bapsı son had eleştiri bir öneme sahiptir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Özellikle santimantal ve kalburüstü materyallerin evetğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni ile ait yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da baz karşıır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page